Yhtiömme on Linja-autoliiton sekä Suomen Taksiliiton jäsen ja noudatamme ja valvomme työaika- ja ajoaikalakeja sekä noudatamme palkkauksessa alan työehtosopimuksia.

Yhtiömme pitää hyvää huolta henkilökunnastaan ja mm. Työterveys ja Työsuojeluasiat ovat meillä kunnossa ja niinpä meillä onkin ilo todeta monien varsin pitkien työurien olevan osoituksena, että asiat ovat kunnossa ja toiminta on mielekästä - monia työuria on ollut jopa 20-35 vuotta ja kaikkein pisin työura tähän mennessä on ollut peräti 49 vuotta !

Kuljettajillamme onkin useiden vuosien kokemus tilausajoliikenteen sekä vakiovuoroliikenteen hoitamisesta ja palvelutehtävissä toimimisesta. Lisäksi uudet kuljettajamme perehdytetään aina perusteellisesti kalustoon ja tapaamme toimia ennen työtehtäviiin siirtymistä.

Ulkomaille suuntautuville matkoille meiltä löytyy kielitaitoisia kuljettajia (englantia, ruotsia saksaa jne osaavia kuljettajia). Venäjälle suuntautuville matkoille meiltä löytyy aina kuljettaja joka tuntee rajakäytännöt ja paikalliset erikoisolosuhteet. Lisäksi löytyy kuljettaja joka osaa täydellisesti Venäjää ja Suomea ja voi toimia tulkkina matkan aikana !

Yhtiöllämme on useita palveluumme tyytyväisiä vakioasiakkaita, joille on muotoutunut usein myös paljon toivotut vakiokuljettajat - muistathan mainita jo matkaa tilatessasi kuljettajatoiveesi !

___________________________________________________

PALUU


Puh. 017 - 3642 100 .......Fax 017 - 3642 789 .......Päivystys 050-5957 000__

Kellolahdentie 17-19.......70460 Kuopio<