1+8 henkilöautot - muuttoautot ja peräkärrit
Autot

1+8 paikkaisia henkilöautojamme voi tilata tilausajoon kuljettajamme kanssa sekä uutena palveluna myös vuokraamaan edullisesti ilman kuljettajaa – pyydä tarjous:

Vuokraamme ilman kuljettajaa 1+8 paikkaisia tila-autoja ja isoja lukittavia kuomullisia peräkärrejä.

Vuokra-autoja, peräkärrejä ja niiden yhdistelmiä saa ajaa ihan normaalilla henkilöauton ajokortilla !

Peräkärrit ovat isoja kuomullisia lukittavia malleja, kysy edullinen tarjous pelkästä autosta, pelkästä kärristä tai yhdistelmästä:

Soita ja kysy tarjous puh: 017-3642100

Sähköpostita tarjouspyyntö lomakkeella

Autokalustomme on varustettu tieliikennelain mukaisin turvavöin ja turvavarustein.

Tupakointi on autoissamme kielletty kuljettajilta sekä asiakkailta.

Toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi yhtiöllämme on käytössä 24 h / vrk päivystysnumero 050-5957000. Tarjouksia lasketaan vain toimistoajalla toimistolla, joten valitettavasti päivystysnumeromme kautta ei saa tarjouksia ilta- yö- ja viikonloppuaikaan palveluistamme eikä tapahtumamatkojen varauksia voi päivystyksen kautta tehdä.

Peräkärrit

Vuokraamme 8-paikkaisiin ja 16-paikkaisiin autoihimme käyviä isoja lukittavia kuomullisia peräkärrejä myös ilman autoa !

PERÄKÄRRI 1 (VIHE)

VIHE kärri joka sivun alhaalla kuvissa, pituus 3.20 metriä, leveys 1.35 metriä, korkeus 0.95 metriä. Kuomullinen lukittava peräkärri, tilavuus noin 4,1 kuutiota. Mitat on lavan sisämittoja.

PERÄKÄRRI 2 (EUROWAGON)

EUROWAGON kärri, tosi iso ja HUOM: LÄMMITETTY kärri !!! Ei näissä tämän sivun kuvissa, pituus 3.0 metriä, leveys 1.55 metriä, korkeus 1,60 metriä. Kuomullinen lukittava peräkärri, tilavuus noin 7,5 kuutiota. Mitat ovat vaunun sisämittoja. Perässä on alas aukeava vankka lastausluukku joka kestää kävellä lastatessa ja purkaessa. Vaunussa sisällä kaksi sisävaloa, jotka toimivat kun kytketty vetoautoon. L Ä M M I T Y S: Lisälämmitin Eberspächer Airtronic. (diesel käyttöinen, saa virran vetoautosta). Huom: Kyseessä iso ja korkea kärri: Vaunun korkeus maasta kattoon on noin 2,13 metriä = huomioi asia ajaessa mataliin autokatoksiin jne !

MOLEMPIEN KÄRRIEN KOKONAISPAINOT OVAT 750 KG ELI NORMAALILLA HENKILÖAUTON AJOKORTILLA SAAT VETÄÄ KÄRREJÄ HENKILÖAUTON PERÄSSÄ.

VOIT MYÖS VUOKRATA 1+8 PAIKKAISIA HENKILÖAUTOJAMME JA KYTKEÄ KUMMAN KÄRRIN VAIN JA SAAT AJAA IHAN NORMAALILLA HENKILÖAUTON AJOKORTILLA YHDISTELMIÄ.

JOS PALJON TAVARAA MAHDOLLISTA MYÖS VUOKRATA 1+8 PAIKKAINEN AUTOMME JOSTA OTETAAN OSA PENKEISTÄ TAI KAIKKI PENKIT POIS JA KYTKEÄ VIELÄ LISÄKSI PERÄKÄRRIKIN !