Ajankohtaiset asiat ja myynnissä olevat matkat!

Hyvää Joulua ja Iloista Uutta Vuotta

Tänä vuonna emme postita paperisia joulukortteja, Hyvää Joulua ja Iloista Uutta Vuotta !

Lue lisää...

KuPS on Suomen mestari !

Lue lisää...

Turvallisuus ensin, vaikka moottoritie olisi kuuma

Moottoritiet voivat pahimmillaan houkuttaa ottamaan turhia riskejä, kun nopeusrajoitus on muita teitä suurempi ja samaan suuntaan kulkee useampi kuin yksi kaista. Liikenneturva muistuttaa, että ennakoiva ja toiset huomioonottava ajotapa tekee moottoritieajosta turvallista itselle ja muille.

Lue lisää

Lue lisää...

Syksyllä varataan kokousmatkat alkuvuodelle 2020!

Kun varaat ensi kevään kokousmatkan Viking Linen laivoille 22.10.2019 mennessä, saat tuntuvan kampanjaedun. Matkustusaika Helsingistä 2.12.2019–29.5.2020 ja Turusta 1.1.–29.5.2020.

Lue lisää

Lue lisää...

Jalankulkijan näkyminen pimeällä

Lue lisää

Lue lisää...

RYHMILLE SUPERTARJOUS viihteen parhaille estradeille!

 Miksi lähteä laivalle?
risteilyillä parasta kotimaista viihdettä, huippusuositut artistit, esitys ja kuljetus sisältyvät hintaan, ei sisäänpääsymaksua keikalle!ei parkkihuolia, bussilla suoraan satamaan. Lue lisää
Lue lisää...

Liikennevinkki: Vilkku, vilkaisu ja varmistus

Vilkun oikeaoppinen käyttö on yksi tärkeimmistä tavoista viestiä liikenteessä. VVV-periaatteen avulla esimerkiksi kaistanvaihto sujuu turvallisesti. Liikenneturvan kyselyn mukaan peräti kolme viidestä on joutunut liikenteessä vaaratilanteeseen, kun toinen autoilija on jättänyt käyttämättä suuntamerkkiä. Lue lisää

Lue lisää...

Turvallinen koulutie on liikenneturvallisuuden paras mittari

Kolme viidestä pitää suojatien ylittämistä jalankulkijana turvallisena, kertoo Liikenneturvan kysely. Moni on kuitenkin kokenut suojatiellä myös vaaratilanteita. Koulujen alku tuo konkarikoulumatkalaisten lisäksi liikenteeseen myös ekaluokkalaisia. Liikenneturva korostaa, että me aikuiset olemme vastuussa lasten turvallisesta koulumatkasta, jossa tien ylitys on usein se riskialttein kohta.

https://www.liikenneturva.fi/fi/ajankohtaista/tiedote/turvallinen-koulutie-liikenneturvallisuuden-paras-mittari

Lue lisää...

RYHMILLE ihanat kylpylämatkat -muista hyödyntää etusetelisi! Keväinen Riika & Tukholma

Lue lisää

Lue lisää...

Kesän odotetuimmat risteilyt myynnissä nyt!

Lähde Visbyhyn keskelle auringonpaistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua. Miltä kuulostaisi kaupunkiloma Riiassa? Kaunis vanhakaupunki, shoppailua, puistoja ja makuelämyksiä ihanissa ravintoloissa! Tai lähde minilomalle Ahvenanmaalle tai risteillen Maarianhaminaan nauttien kauniista saaristosta.

 

Lue lisää

Lue lisää...

Tervetuloa Vilkun uusille verkkosivuille!

Sivut kokoavat yhteen kaikki Kuopion seudun joukkoliikenteen käyttöä helpottavat tiedot ja sähköiset palvelut.

 

Pääset sivuille osoitteessa https://vilkku.kuopio.fi/

Lue lisää...
Hyvää Joulua Ja Iloista Uutta Vuotta

Hyvää Joulua ja Iloista Uutta Vuotta

Lue lisää...
Linja-autojen Poikkeusaikataulut Pe 21.12.2018

Linja-autojen poikkeusaikataulut pe 21.12.2018

Lue lisää...

Annatko myönteistä palautetta liikenteessä? Kannattaisi.

Valtaosa Liikenneturvan kyselyyn* vastanneista suomalaisista kertoo, että myönteinen palaute liikenteessä kannustaa jatkamaan samaan malliin. Hyvin yksinkertainen tapa lisätä liikenteen myönteisyyttä on kiittää toista tämän huomioivasta toiminnasta. Liikenteen myönteisen ilmapiirin lisääminen ei pelkästään lisää kulkijoiden hyvää mieltä, vaan sillä on myös turvallisuusvaikutuksia.

Lue lisää

Lue lisää...
Pyöräilijöistä Joka Toinen Polkee Pimeänä

Pyöräilijöistä joka toinen polkee pimeänä

Liikenneturvan seurantojen mukaan joka toinen pyöräilijä polkee valoitta. Joka kahdeksas käyttää pyörässään takavaloa. Liikenneturvan kyselyn mukaan kahdeksan kymmenestä suomalaisesta ei välitä siitä, onko pyörän valo tasainen vai vilkkuva – kunhan valo vain on.

Lue lisää täältä

Lue lisää...

Turvallinen koulutie on liikenneturvallisuuden paras mittari

Kolme viidestä pitää suojatien ylittämistä jalankulkijana turvallisena, kertoo Liikenneturvan kysely. Moni on kuitenkin kokenut suojatiellä myös vaaratilanteita. Koulujen alku tuo konkarikoulumatkalaisten lisäksi liikenteeseen myös ekaluokkalaisia. Liikenneturva korostaa, että me aikuiset olemme vastuussa lasten turvallisesta koulumatkasta, jossa tien ylitys on usein se riskialttein kohta. https://www.liikenneturva.fi/fi/ajankohtaista/tiedote/turvallinen-koulutie-liikenneturvallisuuden-paras-mittari

Lisätietoja