Autot

1+8 paikkaisia henkilöautojamme voi tilata tilausajoon kuljettajamme kanssa sekä uutena palveluna myös vuokraamaan edullisesti ilman kuljettajaa – pyydä tarjous:

Vuokraamme ilman kuljettajaa 1+8 paikkaisia tila-autoja ja isoja lukittavia kuomullisia peräkärrejä.

Vuokra-autoja, peräkärrejä ja niiden yhdistelmiä saa ajaa ihan normaalilla henkilöauton ajokortilla !

Peräkärrit ovat isoja kuomullisia lukittavia malleja, kysy edullinen tarjous pelkästä autosta, pelkästä kärristä tai yhdistelmästä:

Soita ja kysy tarjous puh: 017-3642100

Sähköpostita tarjouspyyntö lomakkeella

Autokalustomme on varustettu tieliikennelain mukaisin turvavöin ja turvavarustein.

Tupakointi on autoissamme kielletty kuljettajilta sekä asiakkailta.

Toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi yhtiöllämme on käytössä 24 h / vrk päivystysnumero 050-5957000. Tarjouksia lasketaan vain toimistoajalla toimistolla, joten valitettavasti päivystysnumeromme kautta ei saa tarjouksia ilta- yö- ja viikonloppuaikaan palveluistamme eikä tapahtumamatkojen varauksia voi päivystyksen kautta tehdä.

Peräkärrit

Vuokraamme 8-paikkaisiin ja 16-paikkaisiin autoihimme käyviä isoja lukittavia kuomullisia peräkärrejä myös ilman autoa !

PERÄKÄRRI 1 (VIHE)

PERÄKÄRRI 1 (VIHE)

VIHE kärri, pituus 3.20 metriä, leveys 1.35 metriä, korkeus 0.95 metriä. Kuomullinen lukittava peräkärri, tilavuus noin 4,1 kuutiota. Mitat on lavan sisämittoja.

Katso lisää
PERÄKÄRRI 2 (EUROWAGON)

PERÄKÄRRI 2 (EUROWAGON)

EUROWAGON kärri, tosi iso ja HUOM: LÄMMITETTY kärri !!! Pituus 3.0 metriä, leveys 1.55 metriä, korkeus 1,60 metriä. Kuomullinen lukittava peräkärri, tilavuus noin 7,5 kuutiota. Mitat
ovat vaunun sisämittoja. Perässä on alas aukeava vankka lastausluukku joka kestää kävellä lastatessa ja purkaessa. Vaunussa sisällä kaksi sisävaloa, jotka toimivat kun kytketty vetoautoon.

L Ä M M I T Y S: Lisälämmitin Eberspächer Airtronic. (diesel käyttöinen, saa virran vetoautosta). Huom: Kyseessä iso ja korkea kärri: Vaunun korkeus maasta kattoon on noin 2,13 metriä = huomioi asia ajaessa mataliin autokatoksiin jne.

Katso lisää
Pyydä Tarjous

Pyydä tarjous

Katso lisää
Joy Iloista Matkaa!

Joy Iloista Matkaa!

Katso lisää
Iloistamatkaa.fi

iloistamatkaa.fi

Katso lisää